gua blog

cpm

Sunday, October 27, 2013

PELAN BONUS STIFORD

PELAN BONUS STIFORD1. Powerline Bonus 
Setiap hari, semakin ramai orang menyertai STIFORP. Mereka yang upgrade selepas anda akan berada di bawah anda, TIDAK kira siapa yang menaja, mereka akan berada di'powerline' .anda.
ANDA AKAN MENDAPAT BAYARAN pada 3 orang pertama di bawah anda dalam Powerline jika anda mengunci kedudukan anda (upgrade). Ini adalah pelan bonus TERPANTAS yang bakal anda dapat.
2. Fast Start Bonus
Bagi setiap tajaan anda di STIFORP , anda akan mendapat Bonus Fast Start $ 25 dibayar dalam minggu tersebut!

  • PLUS, untuk setiap orang yang upgrade, anda akan mendapat $ 2 Generasi Kedua, dan Generasi Ketiga $ 1 !
  • Dan apabila anda mencapai pangkat 4 Star dan 5 Bintang , anda akan mendapat Infinity tambahan $ 1 Override bagi tiap-tiap orang.

* Contoh: Jika anda seorang pemimpin Bintang 5 dan anda menaja 1 orang, anda akan mendapat Fast Start Bonus 25 plus $ 14 Bintang Infinity Override, dan $ 1 5 Bintang Infinity Override, total $ 27. Jika anda adalah satu pemimpin 5 Bintang dan 2742 orang menyertai pasukan anda sebelum orang lain dalam organisasi anda maju ke 4 Star atau 5 Star, anda akan menerima $ 1 4 Star Infinity Override DAN yang $ 1 5 Star Infinity Override untuk total $ 2 setiap orang TANPA MENGIRA daripada tahap yang mereka jatuh dalam organisasi anda bagi jumlah $ 5484 pada TOP semua komisen yang lain!

Bonus Matrix 
Apabila anda mengunci dalam kedudukan anda di STIFORP , anda diberikan pusat perniagaan anda sendiri untuk mengisi Matrix 2x14! Dengan lebih ramai orang menyertai STIFORP setiap minggu, mereka ditempatkan dalam matriks DI BAWAH semua orang yang sudah sedia ada di sana . Oleh itu, lebih cepat anda mengunci dalam kedudukan anda, peluang anda adalah lebih besar.


Ahli biasa dan 1 Star secara automatik layak untuk mendapatkan dibayar pada 12 tahap dalam matriks mereka. 2 Star layak untuk mendapat bayaran pada 13 tahap dalam matriks mereka.Dan 3, Star 4 Star dan 5 Star layak untuk mendapat bayaran pada 14 TAHAP Penuh dalam matriks mereka!

Matching Bonus 
Bonus Fast Start dan Bonus Matrix, Bonus Matching adalah lumayan.
Selain dari $ 2,047.50 atau $ 8,191.50 anda juga boleh mendapat bonus dalam matrix peribadi anda, iaitu matching bonus sebanyak 50%  LIMA generasi, kira di mana mereka jatuh matriks anda!


Contoh: Jika anda adalah satu pemimpin 1 Star, dan anda menaja hanya 4 orang ke STIFORP, dan setiap daripada mereka yang berpendapatan $ 800 sebulan dalam matriks mereka, anda akan mendapa sepadan dengan 50% setiap matrixes mereka iaitu $ 400 setiap  orang, bermakna anda mendapat tambahan 4X$ 400 = $ 1600 sebulan.