gua blog

cpm

Sunday, October 27, 2013




STIFORP adalah program Tools Perniagaan Internet yang diasaskan oleh Jutawan Internet Nauder Khazan dari USA. Beliau memang terkenal di dunia network marketing dan affiliate sebagai Heavy Hitters yang sudah memiliki banyak pengalaman networking. Pengalaman beliau selama lebih 20 tahun di bidang networking telah menimbulkan idea STIFORP ni.
Beliau mendapati semua perniagaan networking samada Offline ataupun Online tetap perlukan TOOLS yang mantap untuk pergi lebih jauh dan jadi JUTAWAN. Maka lahirlah STIFORP nie yang menggabungkan segala TOOLS hebat yang diperlukan oleh semua usahawan affiliate ataupun networking. Antara Tools yang ada dalam STIFORP adalah Landing Page, AutoResponder, Flash Video, Traffic Rotator dan yang terbaru Video Spokesperson. Kesemua tools ni dimasukan dalam satu program yang dipanggil STIFORP. Best kan?Kan?Kan?

Selain produk Tools Internet, STIFORP juga menyediakan Sistem plan affiliate yang HEBAT dan Mantap iaitu Matrix 2x14. Hebat tu! Anda boleh tengok sendiri Plan Pembayaran Bonus dan juga network GEONOLOGY yang sangat power. Jika anda berada di bawah Team yang laju seperti Dgreat Network nie, insyaallah network anda akan cepat grow.. dan tak mustahil bakal enjoy USD2,047 (RM6,550) setiap bulan kerana plan STIFORP adalah Plan Matrix! 

DGREAT NETWORK juga adalah komuniti bisnes networking yang diasaskan oleh kumpulan pakar Perniagaan Internet dan offline networker. Kami menggunakan Tools Perniagaan Internet STIFORP yang menyediakan Sistem Marketing yang membantu apa saja Perniagaan anda samada berbentuk Network Marketing, MLM, Affiliate, Franchise ataupun Dropship. Perniagaan ini boleh dijalankan secara online atau pun offline. Jika kita hendak buat secara online, kita akan di bantu  oleh system STIFORP yang hebat yang akan membuat 80% dari kerja kita. Jika anda buat kedua dua cara sekali iaitu online dan offline, bisnes anda akan lebih MANTAP lagi.. 
.
STIFORP bergerak secara networking Matrix 2 x 14 Level. Upline dan Group anda akan bantu membina perniagaan anda, Jadi amat mudah, kita sebenarnya hanya perlu bekerja PROMOSIKAN website masing2 aje. Bonus yang menanti memang banyak... Setiap minggu nanti kita dapat bonus kalau kita usaha. Kalau dok diam aje..tak boleh tau..sbb ini bukan skim cepat kaya taw!taw! Tapi tak mustahil boleh jadi kaya jika anda berusaha...hehe..alahai Perniagaan Internet dari rumah ajer...tak yah keluar rumah pun boleh...

Ianya pun bukan skim piramid. Dengan STIFORP, anda boleh berpendapatan lebih tinggi dari upline anda jika anda sungguh2. Ada yang sudah mampu berpendapatan 4 digit seminggu dan sebulan dah 5 digit.Seminggu pendapatan saya sama dengan sebulan gaji saya bekerja. Dengan STIFORP, tidak mustahil pangkat kita lebih tinggi dari orang yang register dahulu dari kita. Hebat kan STIFORP!

Tunggu apa lagi? register la skang... sambil menyelam boleh minum air.. =) sambil kita majukan bisnes sendiri.. boleh juga tambah income di sini... biar pun duk saje.. ye takk.. 
  
Add caption